Nyinkommet hos oss

Villor i San Pedro del Pinatar San Pedro del Pinatar

€ 395 000
Fastighetstyp: Villa
Area (M 2)
130
Rooms
4
Sovrum
3
Badrum
3

Fastighetsinfo

  • Tomtyta: 160 M 2

Utrustning

  • A/C
  • Elektriska markiser
  • Golvvärme i badrum
  • Privat pool
  • Takterrass
  • Terrass

Beskrivning

Välkommen till San Pedro del Pinatar!

San Pedro del Pinatar är ett populärt resmål beläget mellan Medelhavet och Mar Menor, och här erbjuder vi villor på tomter om cirka 160 m2 och byggyta om cirka 130 m2.

Villorna består av 3 sovrum, inklusive en klädkammare i master sovrummet, 3 badrum och ett modernt öppet kök med Balay apparater samt vardagsrum.

Varje villa är utrustad med elektriska persienner, luftkonditionering, golvvärme i badrummen och en privat pool. Dessutom finns en terrass på första våningen och en takterrass på cirka 30 m2 för att njuta av den underbara solen. Villorna har även en halv-källare.

Poolen är förberedd för installation av poolvärmepump.

San Pedro del Pinatar har något för alla smaker när det gäller bad och rekreation. Mar Menor erbjuder lugna vatten som passar perfekt för familjer medan de naturliga stränderna i kommunen, såsom La Llana eller Torre Derribada, är perfekta för naturälskare.

Ett av områdets huvudattraktioner är det magnifika naturreservatet Las Salinas, där du kan upptäcka en mångfald av fauna och flora på cykelturer längs de många cykellederna. Här finns även möjlighet att ta de berömda lerbaden som är så karakteristiska för området. Är du golfspelare så finns det ett stort utbud av banor runt omkring.

Kom och upplev San Pedro del Pinatar – ett paradis för naturälskare och badälskare!

Boka din visning redan nu!

Till priset tillkommer skatt och lagfartskostnader.

 

Kontakta mäklare

Janiccée Wretman / RAICV 0468

Licensierad/registrerad mäklare